Pamela Anderson haluaa Wikileaks-perustajan vankilasta – Kim Kardashian voisi olla apuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutismaailmassa tapahtui yli kymmenen vuotta sitten yksi maailmanhistorian suurimmista tietovuodoista, kun Wikileaks-verkkosivustolla julkaistiin valtava määrä salaiseksi määriteltyjä poliittisia ja diplomaattisia viestejä.

Wikileaks-sivuston perustaja Julian Assange on pidätetty. Hän sai äskettäin toukokuun alussa 50 viikon vankeustuomion Lontoossa. Julian Assangen läheinen ystävä Pamela Anderson on jo vuosikausia puolustanut miestä. Nyt hän olisi valmis ottamaan lakiapua Kim Kardashianilta.

Kim Kardashian on järjestänyt useita vankeja vapaalle kumoten heidän tuomionsa oikeustaisteluiden avulla. 51-vuotias Pamela Anderson vieraili äskettäin Julian Assangen luona vankilassa. The Blast -lehden mukaan Pamela Anderson haluaa Assangelle kaiken mahdollisen avun – olipa sitten kyseessä vaikka itse Kim Kardashian.