Tacot loppuivat ravintolasta – asiakas soitti poliisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Lousianassa on ollut traaginen päivä. Taco Bell -ravintolasta on loppunut sekä kovat että pehmeät tacot kesken. Yksi asiakkaista soitti hätääntyneenä poliisille.

Slidellin poliisiasema on tiedottanut Facebookissa, että he eivät valitettavasti voi vaikuttaa pikaruokalan tarjontaan. He myöntävät kuitenkin pilke silmäkulmassa, että kyse oikeudenmukaisuuden irvikuvasta. Tacot loppuivat kesken maanantaipäivänä, ja poliisit toivoivat ravintolan saavan lisää ruokaa tiistaita varten, jolloin amerikkalaiset viettävät perinteisesti Taco Tuesday -nimistä ruokapäivää suomalaisten pitsaperjantain tyyliin.

Hätänumeroon ei tulisi soittaa tilanteissa, jolloin se verottaa viranomaisten kallisarvoista aikaa. Turhat puhelut voivat pahimmassa tapauksessa estää tarpeeksi varhaisen avunsaannin aidossa hädässä olevalle.

It’s been a while, but another “we can’t make this stuff up“ story.Somebody called in to complain that the Taco Bell…

Publiée par Slidell Police Department sur Lundi 3 juin 2019