Meteorologi sai haukut – tornadovaroitus keskeytti suoran urheilulähetyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meteorologi George Flickinger on kertonut televisiossa, miksi tornadovaroitus keskeytti urheilulähetyksen. Hän ei kuitenkaan suostunut pyytämään katsojilta anteeksi, vaikka saikin runsaasti moitteita varoituksen vuoksi.

Virginiassa annettiin taannoin tornadovaroitus kesken NBA-pelin. Tornadovaroituksen esittäminen jatkui niin kauan, kun poikkeuksellinen säätilanne oli päällä. Myös koripallopeli jatkui suorana samalla kanavalla siten, että ruutu jaettiin kahteen osaan tornadovaroituksen ja pelin kesken.

Ihmiset soittivat televisiokanavalle raivoissaan. Flickinger selitti myöhemmin antamassaan tiedotteessa, että tornadovaroitusten avulla voidaan pelastaa ihmishenkiä. Kaikki eivät ole jatkuvasti television ääressä ja siksi tilanteesta kerrotaan koko ajan sen ollessa akuuteimmillaan.