BMW-kuskin moka kuin Austin Powersista – miten tämä on mahdollista?

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Autoilijoille sattuu ja tapahtuu maailmalla monenlaisia kommelluksia, joille saadaan nykyisin nauraa maailmanlaajuisesti kännykkäkameroiden ansiosta. Nyt sosiaalisessa mediassa herkutellaan BMW-kuljettajan erikoisesta mokasta, joka sai monet vertaamaan häntä Austin Powers -elokuvassa nähtyyn esimerkkiin.

Autoilija oli ajelemassa Britannian Cornwallin alueella St. Buryanin kylän liepeillä kapeaa maalaistietä, jonka molemmin puolin nousevat jyrkät ruohoseinämät. Jostain vielä tuntemattomasta syystä autoilija onnistui saamaan bemarinsa kääntymään täydet 90 astetta, jolloin se jumiutui tielle sen koko leveydeltä.

Koska auto ei päässyt eteen eikä taakse, sitä ei saatu ajamalla irtoamaan. Kuvan autosta ikuisti Celtic Turf -jakeluauton kuljettaja Matt Morris. Häntä väistäessään BMW joutui tukalaan tilanteeseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.