Erika Vikman on kuin 70-luvun Armi Aavikko – pääroolissa Danny-musikaalissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti Danny ja hänen avovaimonsa Erika Vikman ovat seurustelleet jo tovin pariskunnan 50 vuoden ikäerosta huolimatta. Nyt Erika Vikmanilla on rooli miehestään kertovassa musikaalissa.

Erika Vikman on 26-vuotias vuoden 2016 tangokuningatar ja hänet on nähty lavalla myös 76-vuotiaan Dannyn seurassa. Pariskunnan lempi leimahti taannoin ja he virallistivat suhteensa viime vuonna. Suomen kesäteatteri esittää Apianniemen lavalla Valkeakoskella tänä kesänä Dannyn elämästä kertovan musikaalin.

Erika on julkaissut kuviaan Instagramiin. Hän on kuin ilmetty Armi Aavikko, joka tunnettiin vuosikausien ajan Dannyn laulukumppanina. Musikaalissa kurkistetaan myös Dannyn yksityiselämään, mutta kuullaan sitäkin enemmän unohtumattomia radiohittejä.