Isäntä kuoli – kuva sängyn vieressä odottavasta koirasta koskettaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat ovat tunnetusti ihmisen parhaita ystäviä, ja niiden uskollisuudesta saadaan koskettavia esimerkkejä tasaisin väliajoin. Nyt vuorossa on ollut yhdysvaltalainen kolmevuotias koira Moose, jonka isäntä kuoli. Koira pysyi uskollisesti isännän sängyn vierellä, vaikka perheenjäsen oli jo poissa.

Koira odotti isäntänsä paluuta, jota ei kuitenkaan enää koskaan tapahtunut. Henkilökunta otti koirasta kuvan, josta muodostui nopeasti valtaisa nettihitti. Päivityksessä uskolliselle koiralle haettiin uutta kotia, ja hakemuksia alkoikin kuvan suosion myötä tulla.

Koiraa tilapäisesti hoitanut Eleventh Hour Rescue kertoi lemmikin ottaneen isäntänsä kuoleman raskaasti. Lopulta hakemusten joukosta löydettiin Moose-koiralle uusi rakastava koti, jossa se saa rauhassa toipua rakkaan läheisensä kuolemasta.

*** 6/22/19 Update: MOOSE HAS BEEN ADOPTED by a wonderful family who will care for and love him for the rest of his…

Publiée par NorthStar Pet Rescue sur Lundi 17 juin 2019