Solarium-äiti heräsi kahden viikon koomasta – paljasti mitä näki sen aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen rusketushullu perheenäiti Patricia Krentcil vaivutettiin äskettäin koomaan vakavan keuhkokuumeen vuoksi. Nainen on nyt soittanut Howard Sternin luotsaamaan radio-ohjelmaan ja kertonut, mitä hän näki koomassa ollessaan.

SiriusXM-radiokanavalle kuulumisiaan päivittänyt Tan Mom, eli Patricia Krentcil, on päässyt sairaalasta kotiin. Ohjelman juontaja Howard Stern kysyi naiselta, näkikö hän kuolemanjälkeistä elämää. Naisen vastaus yllätti.

– Näin ostoskeskuksia ja rantoja. Se oli täydellistä, Krentcil vastasi.

Solarium-äiti nousi takavuosina otsikoihin musiikillisen uran ja kännisekoilujen vuoksi. Hän on koukussa rusketukseen, ja viettää pitkiä aikoja solariumissa. Hän on ollut vieroitushoidossa myös alkoholismin vuoksi.