Aitoon Kirkastusjuhlien tähtinä Apulanta, Ellips ja Ville Valo & Agents

Viihdeuutiset · Stara.fi

6. – 8. heinäkuuta juhlittavien Aitoon Kirkastusjuhlien lipunmyynti käy parhaillaan kiivaana, sillä lippuja on järjestäjien mukaan myyty tähän mennessä lähes tuplasti viime vuoteen verrattuna. Talkoovoimin toteutetut Kirkastusjuhlat järjestetään tänä vuonna jo 138. kerran.

– Erityisen ilahduttavaa on se, että kaikki illat myyvät tasaisesti, Aitoon VPK:n puheenjohtaja Erkki Hyöki kertoo.

Pälkäneellä Aitoon kylässä vietettävien Kirkastusjuhlien aikana festarin lavoille nousee Suomen eturivin artisteja ja biletunnelmaa nostattavia kokoonpanoja. Kolmen kesäillan aikana yleisöä viihdyttävät katetuilla katsomoilla muun muassa Ville Valo & Agents, Ellips, Anssi Kela, Teflon Brothers, Gasellit, Lauri Tähkä, Vesala ja vakiovieras Apulanta.

Festarialueelle ei ole ikärajaa, ja alle 12-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa alueelle pääsymaksutta.