Demi Rose kuin jättirintainen Barbie – video vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Summer 2k19. I’m about to act up.

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Demi nähdään esittelemässä kesän 2019 asujaan, jotka ovat ainakin somekuvien perusteella lähes olemattomia. Rose nimittäin poseeraa tuoreella videollaan hyvin niukoissa kullanhohtoisissa bikineissä, joissa ei ole materiaalia tuhlattu.

View this post on Instagram

🎀💕

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

View this post on Instagram

@gregorio

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta jo 27. maaliskuuta. Syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.