Ruisrock on loppuunmyyty – Ruissaloon jopa 105 000 festarivierasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruisrock-festivaalin liput on myyty loppuun jo ennakkoon, joten Turun Ruissalon Kansanpuistoon odotetaan viikonloppuna yhteensä 105.000 festivaalivierasta. Suomen vanhimpiin festivaaleihin lukeutuva Ruisrock vietetään Ruissalon Kansanpuistossa jo 50. kerran.

Ruisrock 2011, Kuva: Stara
David Guetta Ruisrockissa 2014, Kuva: Stara

Viikonlopun esiintyjinä nähdään muun muassa moninkertaisesti platinaa myynyt artisti-tuottaja Travis Scott (US), poptähti Ellie Goulding (UK), laulaja, räppäri ja tuottaja Bad Bunny (PR), hiphopin lasikattoja rikkova Megan Thee Stallion (US), glampop-yhtye Empire of The Sun (AU), reggaeton-artisti J Balvin (CO) ja kotimaiset Alma, Apulanta, JVG, Sanni, Ville Valo & Agents ja Vesala.

– Ruisrockin pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää ja on nostanut festivaalin yhdeksi Suomen johtavista kulttuuritapahtumista. Ruisrock on omiaan vahvistamaan Turun positiivista imagoa ja vetovoimaa toivottamalla kymmeniä tuhansia vieraita seudun ulkopuolelta nauttimaan Turun ja Ruissalon kesästä, Turun kaupunginjohtaja Minna Arve kertoo.