Säkkipilliyhtye soitti Abbaa – lapsi innostui flossaamaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Youtubesta löytyy nykyisin useita tanssivideoita, joissa lapset esittävät floss-tanssitaitojaan. Jopa aikuiset ovat innostuneet kokeilemaan liikesarjaa, jossa jalat pysyvät paikoillaan, mutta kädet vatkaavat nyrkissä vartalon puolelta toiselle.

Nyt verkkoon on julkaistu video, jolla nähdään säkkipilliyhtyeen musiikista innostunut pikkupoika. Tenava on kiivennyt bändin takana olevalle kukkulalle ja ryhtynyt flossaamaan yhtyeen soittaessa Abban Mamma Mia -kappaletta. Videosta on tullut pieni viraalihitti.

Vuonna 2017 Saturday Night Live -ohjelmassa reppu selässään esiintynyt Russell Horning aloitti flossaus-ilmiön puolivahingossa. Pojan tanssiliikkeestä tuli suosittu ympäri maailmaa. Fortnite-pelissä juhlitaan voittoa erilaisilla tanssiliikkeillä, joista yksi on Russell Horningin tunnetuksi tekemä flossaus. Huippusuositun pelin tekijät eivät ole kuitenkaan pyytäneet Horningilta lupaa tanssiliikkeen käyttämiseen pelissään.