Selena Gomez poseeraa Baywatch-tunnelmissa upeissa uimapukukuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti ja näyttelijä Selena Gomez on nauttinut viime päivinä auringosta lomallaan Meksikon Punta Mitassa. Samalla hän on ehtinyt mainostaa ystävänsä vaatemerkin uimapuku-uutuuksia. Gomez nähdään poseeraamassa tuoreissa kuvissa ystävänsä Theresa Marie Mingusin perustaman Krahs Swim -vaatemerkin punaisessa uimapuvussa.

Baywatch-henkisessä kuvassa nähtävä Selena-uimapuku on tähden itsensä suunnittelema. Aikoinaan internetisä taukoa pitänyt Gomez on jälleen ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa, vaikka onkin kertonut hänen suhtautumisensa someen olevan ristiriitainen.

Tähti nähdään valkokankaalla seuraavaksi The Dead Don’t Die -elokuvassa muun muassa Adam Driverin, Bill Murrayn ja Tilda Swintonin kanssa.

Krahs Swim
Krahs Swim
Krahs Swim