Suomalainen Alma mukana Miley Cyrusin kappaleessa – voimaannuttava video julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrusin tuoreella singlellä on mukana suomalaisverta. Yksi Mother’s Daughter -kappaleen kirjoittajista on laulaja-lauluntekijä Alma. Voimaannuttavasta Mother’s Daughter -kappaleesta on nyt julkaistu myös musiikkivideo.

Almaa ei videolla valitettavasti nähdä, mutta sen sijaan mukaan ovat muun muassa tanssija-näyttelijä Melanie Sierra, ammattilaisskeittaaja Lacey Baker, transmallit Casil McArthur ja Aaron Phillip sekä Mileyn oma äiti Tish Cyrus.

Miley Cyrus hehkutti Almaa Instagram-tilillään. Julkaisemassaan yhteiskuvassa hän kuvailee Mother’s Daughter -kappaletta Alman kanssa kanssa kirjoittamakseen koviskappaleeksi. Se kuullaan paitsi tuoreella She is Coming -minialbumilla, myös tulevalla She is Miley Cyrus -levyllä.