Taksikuskit tappelivat Helsingissä – poliisi tutkii videon nyrkkitappelua

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jolla nähdään kaksi helsinkiläistä taksikuskia tappelemassa. Ammattikuljettajien välinen kiista muuttui väkivaltaiseksi. Tapauksesta on tehty rikosilmoitus poliisille.

Taksikuskien välinen kiista äityi väkivaltaiseksi Helsingin päärautatieaseman ympäristössä iltapäivällä maanantaina 1. heinäkuuta. Asia on herättänyt huomiota julkisuudessa ja kuljettajat olivat lyöneet toisiaan nyrkeillä. Tappelu alkoi jonotuspaikkojen takia.

– Poliisi selvittää parhaillaan, ketkä asiaan ovat osallisia ja onko tapahtuneesta syytä käynnistää esitutkinta. Poliisille kerrotun mukaan tilanne sai alkunsa taksien jonotukseen liittyvästä erimielisyydestä, joka kärjistyi siten, että kaksi taksikuskia löi toisiaan, kertoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.