Poliisi pyytää tietoja: Näitkö punaisen Fiatin törttöilevän Kokkolassa?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vietitkö viime viikonloppuna iltaa perjantain ja launtain välisenä yönä Kokkolassa? Näitkö ravintola Kaarlen edustalla törttöilleen punaisen Fiat Punto -merkkisen ajoneuvon? Poliisi kaipaa apuasi.

Kokkolan poliisi kaipaa havaintoja perjantain ja lauantain väliseltä yöltä punaisen Fiat Punton liikkeistä ja auton kuljettajasta. Ilmeisesti ravintola Kaarlen edustalta liikkeelle lähtenyt auto on melkein törmännyt pankin seinään. Auton kuljettaja on jatkanut holtitonta ajoa Torikadun yli Kulmakadulle, missä Punto on törmännyt autokatoksen seinään. Vähän myöhemmin autolla on törmätty kaiteeseen Rautatienkadun ja VT-8 rampissa.

Auto oli hylätty onnettomuuspaikalle. Alunperin auto on lähtenyt liikkeelle Luodosta. Ainakin ravintolan edustalla ja Kulmakadulla on ollut useilla ihmisillä vaarana jäädä kyseisen auton alle. Poliisi pyytää kaikkia vaarassa olleita ja mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä Keski-Pohjanmaan alueen vihjepuhelinnumeroon 0295 440 513 tai osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.