Taylor Ross veneilemässä – pienissä bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee ainakin isien mieleen. Rossin mallivartalo ja kuvankauniit kasvot on noteerattu laajasti ympäri maailma.

View this post on Instagram

Sun’s out bun’s out ☀️👱‍♀️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Tällä kertaa Taylor on suunnannut kesän kunniaksi veneilemään ja nauttimaan auringonpaisteesta Kanadan Muskokassa, jossa hän oli pukenut ylleen ainoastaan liian pienet bikinit. Rinnat eivät nimittäin näyttäneet olevan aivan kotonaan bikinien tiukoissa yläosissa.

View this post on Instagram

Hopefully bringing this heat back to Toronto ☀️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.