Kissojen kolmiodraamasta viraalihitti – kuin ihmisten maailmasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parisuhteen inhottavin tilanne on usein se, kun toinen osapuoli yllättää kumppaninsa uskottomuudesta rysän päältä. Nyt kiinalaiset kissat ovat joutuneet samankaltaiseen tilanteeseen. Tai niin ihmiset ainakin kuvittelevat.

Kaksi kissaa pitää toisiaan hyvänä keskellä katua. Ne maksoskelevat tyytyväisen näköisenä ja nauttivat toistensa seurasta. Yhtäkkiä niiden taakse ilmestyy kolmas kissa, jonka ilmeestä voi päätellä epätyytyväisyyden tilanteeseen.

Koko kohtaus näyttää siltä kuin musta kissa olisi jäänyt kiinni rysän päältä rakastajattarensa kanssa. Videosta on tullut viraalihitti. Todellisuus voi kuitenkin olla toinen ja kyse on ainoastaan tavallisten kissojen reviirikiistasta vailla sen kummallisempaa draamaa.