Mäkkärin pikkutuhma mainos villitsee Australiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainoksiin eksyy ajoittain tahallisesti tai tahattomasti lausahduksia ja yhdistelmiä, jotka muuttuvat katsojan silmässä pikkutuhmiksi. Australian New South Walesin territoriossa sijaitsee Yass-nimisessä pikkukaupungissa moottoritien varrella ravintolapalveluja tarjoava McDonald’s on hyvä esimerkki.

YouTube

Tiedossa ei ole oliko mainoksen yhdistelmä tahallinen vai puhdas vahinko, mutta tuloksesta on parissa vuodessa muodostunut kansainvälinen nettihitti. Moottoritien varrella nähtävissä mainoksissa oli nimittäin yhdistetty Mäkkärin kultaiset kaaret ja kaupungin nimi.

Tuloksena oli teksti MYass, joka sai monet autoilijat hieraisemaan silmiään. Mainoksesta parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviävää kuvaa on epäilty tekaistuksi, mutta kuvan mainos on kuitenkin täyttä totta.