Voita Stara VIP -liput Bailupaatti-bileristeilylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä Itämeren aalloilla villinnyt Bailupaatti saa jatkoa 26. lokakuuta, kun Turusta irtautuu laivallinen juhlakansaa nauttimaan kotimaisista ykköstähdistä, kuten Nikke Ankara, Petri Nygård, Portion Boys, Lukas Leon, Aste, Rosvosektori ja Ollie. Nyt vuorossa on yleisökilpailu.

Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo

Bailupaatin lipunmyynti käy kuumana ja A-luokka on lähes loppuunmyyty jo kuukausia ennen tapahtumaa. Stara ja Bailupaatti järjestävät nyt kilpailun, jossa voittajalle on palkintona kahden hengen STARA VIP -lippupaketti Bailupaatille.

HUOM! Kilpailu on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Bailupaatin Facebook-sivusta ja seuraamalla Bailupaattia Instagramissa tai Snapchatissa. Voit osallistua myös osallistumalla Bailupaatin Facebook-tapahtumaan. Voittaja arvotaan keskiviikkona 17. heinäkuuta 2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo