Makwan Amirkhani kohtasi Conor McGregorin – somekuvasta jättihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikiksi noussut vapaaottelija Makwan Amirkhani voitti reilu vuosi sitten Liverpoolissa yhdysvaltalaisen Jason Knightin tuomariäänin 2-1. Äskettäin voittoputki jatkui Tukholmassa ottelulla, jossa hän voitti Chris Fishgoldin näytöstyyliin kuristuksella.

View this post on Instagram

🦍🐍 @thenotoriousmma

A post shared by Makwan Amirkhani (@makwanufc) on

Nyt Makwan on kohdannut lajin supertähti Conor McGregorin ja julkaissut siitä kuvan sosiaalisessa mediassa. Otoksessa paidattomat miehet poseeraavat kameralle ja esittelevät samalla tatuointejaan, joiden määrässä McGregor peittoaa ainakin vielä toistaiseksi Amirkhanin.

Conor McGregor tuli kaikelle kansalle tunnetuksi viimeistään, kun hän ottelu Floyd Mayweatherin kanssa vuonna 2017. Sittemmin hän on ollut otsikoissa muun muassa kaahaamisensa, pahoinpitelyn, pidätyksen ja vahingontekojen merkeissä. Taannoisen raiskaussyytteen myötä hänen epäiltiin jäävän eläkkeelle aktiiviuraltaan maaliskuussa 2019.