Matkalaukku painoi liikaa – mies puki ylleen kahdeksan kiloa vaatteita

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lentokentän työntekijä oli punninnut skottilaisen John Irvinen matkalaukun ja todennut sen liian painavaksi. Ranskan Nizzasta Edinburghiin matkustanut mies keksi ratkaisun, että hänen ei tarvinnut maksaa ekstraa. Hän puki vaatteet ylleen.

Mies puki yhteensä 15 paitaa päällekkäin. Hänen poikansa Josh Irvine kuvasi koko episodin videolle. Hänen isäänsä ei naurattanut myöhemmin, kun mies myönsi hikoilleensa enemmän kuin ikinä elämänsä aikana.

Perhe matkusti EasyJet-lentoyhtiöllä. Joshin kuvaamasta videosta on tullut viraalihitti. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun lentomatkustaja pukee puolet matkalaukkunsa sisällöstä. Jotkut lentoyhtiöt perivät matkalaukuista enemmän rahaa kuin varsinaisesta lentolipusta.