Massiivinen Pink Floyd -juhlakonsertti Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen englantilaisen Pink Floyd -yhtyeen klassikkoalbumi The Wall täyttää tänä vuonna jo peräti 40 vuotta. Levyn varsinainen syntymäpäivä on vasta loppuvuodesta, mutta sitä juhlistetaan asianmukaisin juhlallisuuksin Tampereella jo lauantaina 7. syyskuuta järjestettävässä juhlakonsertissa.

Pyynikin urheilukentällä järjestettävässä konsertissa pääesiintyjänä nähdään Pink Floydin tuotannon esittäjänä laajalti tunnettu Pulse – The Finnish Tribute to Pink Floyd. Pulse tunnetaan musiikin lisäksi näyttävistä konserteistaan myös esitystekniikan osalta.

Lisäksi esiintymässä nähdään Jaan Wessmanin uuden albumin myötä rakentunut Wessmania sekä niin ikään juuri uuden albumin äskettäin julkaissut tamperelainen progressiivinen poprockryhmä The Outer Sonics. Tapahtumaan on myynnissä tavallisten lippujen lisäksi myös White VIP ja Pink VIP -lippupaketteja.