Elisha Cuthbert on edelleen näyttävä vaaleaverikkö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Elisha Cuthbert tuli tunnetuksi 24-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Kiefer Sutherlandin tulkitseman Jack Bauer -hahmon tytärtä. Cuthbert ei ole sittemmin enää paistatellut julkisuuden valokeilassa, vaan osallistunut vain harvakseltaan julkkisgaaloihin ja tilaisuuksiin.

Sosiaalisen median puolella Elisha julkaisee kuvia itsestään melko tasaisin väliajoin. Niiden perusteella voidaan todeta, että Cuthbert on edelleen huippuseksikäs kaunotar. Eräässä kuvassa hän poseeraa Euroopassa Mallorcan lomasaarella.

View this post on Instagram

Fun Project with my dear friend @damon_baker 🖤

A post shared by Elisha Cuthbert (@elishaphaneuf) on

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha on supersuositun 24-sarjan lisäksi nähty myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esitti sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.