Emmanuelle Chriqui teki paluun – pysäyttävät bikinikuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen televisiotähti Emmanuelle Chriqui muistetaan roolistaan Entourage-sarjassa. Neitokainen on sittemmin nähty myös elokuvissa, kuten 13, Elektra Luxx ja 5 Days of War. Viime vuosina Emmanuelle on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hänet on nähty hyvin harvakseen eri tilaisuuksissa.

Nyt Emmanuelle Chriqui on kuitenkin tehnyt näyttävän paluun esittelemällä edelleen upeaa vartaloaan bikineissä kesälomansa kunniaksi. Kuvansa yhteydessä hän viittasi Follow Friday -teemaan, jolla hän toivoo ihmisten seuraavan häntä somessa. Kuva ikuistettiin Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä.

Kanadalaissyntyinen Emmanuelle syntyi Montrealissa marokonjuutalaisille vanhemmille. Hän kuuli aikoinaan edesmenneeltä äidiltään oikein menneen ennustuksen, että tyttärestä tulee näyttelijätär. Sittemmin Chriqui on näytellyt muun muassa Adam Sandlerin ja Beyoncen kanssa menestyselokuvissa.