Meikkitubettajien sota paisuu – miljoonat fanit lopettaneet seuraamisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Youtubessa meikkausvideoita julkaisevat vaikuttajat ovat aloittaneet toistensa julkisen arvostelemisen. Kaikki lähti siitä, kun Tati Westbrook paljasti hänen suojattinsa James Charlesin pettäneen hänet. Lisäksi parikymppisen miehen ylimielistä käyttäytymistä on arvosteltu ja häntä on syytetty seksuaalisesta ahdistelusta.

Tati Westbrook julkaisi Youtubeen pitkän vuodatuksen, jossa hän paljasti nuoren CoverGirl-malli James Charlesin käyttäneen häntä hyväkseen yrityssalaisuuksia paljastaen. Nuori mies on myös käyttäytynyt sopimattomasti nuoria miehiä kohtaan. Hän menetti Westbrookin paljastuksen jälkeen miljoonia faneja muutamassa päivässä. Pian myös toinen ja arvostettu meikkiasiantuntija, Jeffree Star, yhtyi Westbrookin kertomaan.

He arvostelivat myös sitä, kuinka James Charles käyttää asemaansa röyhkeästi hyväksi ja yrittää manipuloida nuoria seuraajiaan. Nyt Charles on vastannut arvosteluihin. Charles myöntää, että kohu on vaikuttanut hänen hyvinvointiinsa ja hän on harkinnut jopa itsemurhaa. Meikkaajien taistelu on tämän hetken seuratuin ilmiö Youtubessa.