Mies heitteli koripalloa alastomana – uskoi nakuilun parantavan suoritusta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ei liene ihme, että seuraava erikoinen rikosuutinen tulee aurinkoisesta Floridan osavaltiosta Yhdysvalloista. Poliisit oli kutsuttu Candyland Parkin puistoon Orlandon Longwoodin asuinalueella. Siellä oli nähty alasti koripalloa pelaava mies.

Viranomaiset löysivät puistosta 29-vuotiaan Jordon Andersonin, joka toden totta pelasi koripalloa ilman rihman kiertämää. Kun poliisit kysyivät miehen puuhasteluja, kertoi hän harjoittelevansa korien heittoa. Hän uskoi, että alastomuus paransi suoritusta, The Smoking Gun uutisoi.

Alastomuuden voimaan uskonut mies pidätettiin, koska julkisella paikalla viuhahteleminen on kiellettyä. Hän odottaa tuomiota Seminolen lääninvankilassa 500 dollarin suuruista takuusummaa vastaan. Seuraavalla kerralla hänen kannattaa kokeilla korien heittelyä vaikka uimahousuissa.

Poliisi