Pohjalaismies tuunasi kenkiä harrastuksena – sitten maailmankuulu räppäri soitti Facetimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin ja sosiaalisen median aikakaudella kenestä tahansa lahjakkaasta ihmisestä voi tulla supertähti, jos oma lahjakkuus päätyy oikeiden ihmisten tietoisuuteen. Nyt näin on käynyt seinäjokelaiselle nuorelle miehelle, jonka tuunaamat kengät nähtiin tällä viikolla rap-supertähden jalassa tämän keikalla.

View this post on Instagram

@playboicarti 🖤👽 📸: @unannounced

A post shared by J I M I V ∀ I N (@jimivain) on

Parhaillaan somessa leviää valokuva, jossa Playboi Carti esiintyy jalassaan näyttävät Air Jordanit, jollaisia ei ole maailmalla tullut vastaan muita. Ne ovat nimittäin peräisin Jimi Vain -nimiseltä pohjalaiselta, johon räppärin tiimi otti taannoin yhteyttä nähtyään tämän tuunaamia kenkiä somessa.

Jimin sosiaalisen median tililtä voidaan huomata, että hän paljasti nimekkään asiakkaansa jo muutamia päiviä aiemmin. Cartin lisäksi Jimi Vain on tehnyt yhteistyötä myös maineikkaan Union LA -vaateliikkeen kanssa. Verkosta löytyy nyt myös Klangi-verkkolehden haastattelu, jossa Jimi Vain kertoo itse miten yhteistyö maailmankuulun räppärin kanssa alkoi.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by J I M I V ∀ I N (@jimivain) on

Haastattelussa nuori mies kertoo kustomoineensa vaatteita vuodesta 2014 lähtien. Räppäri oli bongannut hänen kustomoimansa kengät ja soitti Jimille Facetime-puhelun tämän ollessa nukkumassa. Siitä sai alkunsa yhteistyö, joka on ehkä poikimassa muitakin projekteja. Nuoren miehen mukaan yhteydenottoja on jo tullut muiltakin. Hän vihjasi Klangille, että työn alla on kengät parille muullekin jenkkiräppärille.