Romee Strijd hipoo täydellisyyttä – kääntää miesten katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten mallimaailman ykköskaartiin nousi hollantilainen Romee Strijd. Romee Strijd on 23-vuotias kaunotar, joka on nähty muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä ja hän onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien.

View this post on Instagram

Can’t wait to be back on the beach in a couple days 🌞

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Romeo Strijd julkaisee omaa videoblogiaan YouTubessa ja lisäksi julkaisee ajoittain upeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa hänet nähdään esittelemässä työkaluaan bikineihin ja alusvaatteisiin sonnustautuneena.

View this post on Instagram

🖤 for @victoriassecret newest collection.

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

Sunset 🌞

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Romee nauttii lennon aikana marjoja ja proteiinipitoisen salaatin avokadojen kera. Perillä Beijingissä malli huolehtii heti nesteytyksestä ja juo paljon vettä. Välipalaksi malli syö hotellissa riisikakkuja, joiden päälle hän laittaa mantelivoita ja banaania. Terveellisesti syömisen salaisuus näyttäisikin mallin kohdalla olevan se, että hän on pakannut mukaansa paljon terveellisiä välipalavaihtoehtoja.