KarmaRock jakaa ilmaislippuja vähävaraisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kokemäenjoen rannalla Harjavallassa järjestettävä KarmaRock on päättänyt jakaa ilmaisia festivaalilippuja vähävaraisten perheiden nuorille. Heinäkuun viimeinen viikonloppu järjestettävä tapahtuma kerää perinteisesti noin 2.500 vierasta.

KarmaRock on järjestetty tänä vuonna 28. kertaa. Festivaali perustettiin aikoinaan takaamaan festivaaliesiintymisiä yhtyeille, joilla ei välttämättä ole muuten mahdollisuutta nousta suurille suomalaislavoille. Tänä vuonna festarikinkerit haluavat taata samankaltaisen mahdollisuuden yleisölle, joka ei muuten pääsisi juhlimaan kesäfestivaaleja heikon taloudellisen tilanteen vuoksi.

Satakunnan alueen sosiaalitoimet voivat anoa vähävaraisten perheiden nuorille vapaalippuja KarmaRockiin. Viime vuonna samankaltainen mahdollisuus tarjottiin pelkästään Harjavallassa asuville, mutta hyväntekeväisyysele on laajennettu nyt koko maakuntaan. Tapahtuma järjestetään 27. heinäkuuta.

https://www.instagram.com/p/BlyUXx3AN7p/