Tammerfest alkaa torstaina – tässä Staran tärpit klubeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä kaupunkifestivaali Tammerfest täyttää tällä viikolla Tampereen Ratinanniemen ja klubit. Yksi kaupungin suurimmista kesätapahtumista tuo tapahtumapaikkojen lisäksi festaritunnelmaa niin kaduille, puistoihin kuin terasseille.

Ratinanniemen pääareenalla esiintyvät kotimaiset kärkinimet, kuten Lauri Tähkä, Sanni, Juha Tapio, JVG, Ville Valo & Agents, Kaija Koo, Alma ja Apulanta sekä ruotsalainen The Cardigans. Festivaali levittyy myös yli 20 kaupungin klubille jo keskiviikosta alkaen. Stara poimi klubien ohjelmista mielenkiintoiset tärpit.

Torstaina ysärimusiikin ystäville on luvassa herkkua Ilonassa, jossa esiintyy ruotsalainen Pandora, Ilveksen yökerhossa Arttu Wiskari ja Londonissa Ida Paul & Kalle Lindroth. Perjantaina klubeilla tapahtuu jo enemmän, sillä Ilveksen yökerhossa nousee lavalle Jannika B, Ihkussa Hauli Bros. Pakkahuoneella ja Klubilla nähdään perjantaina legendaarinen Eläkeläiset.

Lauantaina Ilveksen yökerhossa ysäriklassikoita tarjoavat vinyylilevyiltä DJ Juissi ja DJ Jocka sekä Tillikassa DJ Baker. Jack The Roosterissa nähdään Queen Tribute by Kimmo Blom & Rooster Band. Lauantaina Ilonassa esiintyy Joku Paikallinen Bändi ja YO-talolla stand up -tapahtumassa nähdään Tomi Haustola, Helena Pöllänen ja Arimo Mustonen.