Kimi Räikkösen hurja tempaus kotipihalla – video hypystä verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Silvestonen Formula 1 -osakilpailussa viikonloppuna ajanut formulatähti Kimi Räikkönen ehti palata nopeasti kotiinsa Sveitsiin, jossa hän vietti jo tiistaina leppoisaa vapaapäivää yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Vauhdikas suomalaistähti julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän on elementissään.

View this post on Instagram

Monkey business.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Kimi nimittäin nähdään videolla kiipeämässä talonsa seinässä olevaa palkkia pitkin useiden metrien korkeuteen pelkät uimahousut jalassaan. Sen jälkeen hän suorittaa hurjapäisen hypyn suoraan uima-altaansa keskelle.

Videonsa yhteydessä Räikkönen toteaa lyhyesti ”Monkey business”. Ilmeisesti vauhdikas vesi-iloittelu ei ole Kimille mitään uutta, mutta monella muulla olisi voinut mennä niin sanotusti pupu pöksyyn vastaavassa tilanteessa.