Seiska: Poliisi pidättänyt Sofia Belórfin ja avomiehen – epäillään törkeästä rahanpesusta ja törkeästä huumausainerikoksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitnesskaunotar Sofia Belórf tuli aikoinaan monille tutuksi voitettuaan vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin, ja sittemmin hän voitti myös bikini fitnessin maailmanmestaruuden. Nyt Seiska uutisoi, että hänet on pidätetty epäiltynä törkeästä rahanpesusta.

Samalla pidätettiin myös Sofian avomies Niko Ranta-Aho, jota epäillään lehden saamien tietojen mukaan törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Pariskunta on elänyt viime aikoina luksuselämää sekä kotonaan Espanjan Marbellassa että monissa maailman lomakohteissa. Varsinkin Sofia on julkaissut sosiaalisessa mediassa ahkerasti valokuvia luksuselämästään.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by fitbysofia (@sofiabelorf) on

View this post on Instagram

What’s up Dubai? ⚜️

A post shared by fitbysofia (@sofiabelorf) on

Taannoin Sofia julkaisi Snapchatissä ja Instagramissa Las Vegasissa kuvattua materiaalia, jossa hän poseeraa valkoisen lemmikkitiikerin poikasen kanssa. Kyseessä ei ollut eläintarha, vaan hotellihuone tai yksityisasunto. Videosta nousi välittömästi kohu, jota myös monet julkkikset kommentoivat tiukkasävyisesti sosiaalisessa mediassa.

Vuonna 2010 Sofia Belórf, eli entinen Sofia Ruusila-Nousiainen, oli Googlen hakutilastoissa eniten suosiotaan kasvattanut suomalainen julkisuuden henkilö. Hän voitti Budapestissä WABBA-liiton Miss Model -maailmanmestaruuden ja Bikini Fitnessin maailmanmestaruuden. Belórf kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011, ja seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin. Myöhemmin avioliitto päättyi kuitenkin eroon. Nykyisin avomiehenä on yrittäjä Niko Ranta-Aho.