Netflixistä halpa version Intiassa – näkyy vain mobiililaitteilla

Digi · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin suoratoistopalvelu Netflixin menettäneen asiakkaitaan todennäköisesti kalliimpien tilaushintojen vuoksi. Netflix on testannut halvempia versioita muutamissa maissa. Edullisempi tilaushinta on tarkoitettu pelkästään mobiililaitteille.

Suoratoistopalvelu Netflix aloittaa pian Intiassa uuden ja edullisemman tilausmahdollisuuden, jossa asiakas voi katsoa sovellusta ainoastaan mobiililaitteella. Mobiilivaihtoehtoa on testattu aiemmin myös muissa maissa, ja se on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi. Mobiililaitteissa pelkästään käytettävän Netflixin kuukausihinta on puolet halvempi kuin laajamittaisen suoratoistopalvelun hinta, The Verge uutisoi.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiakas ei pysty katsomaan Netflixiä tietokoneelta tai televisiosta. Sen sijaan palvelu toimii kännykässä ja tablettitietokoneessa. Edullinen mobiiliversio mahdollistaa intialaisten tutustumisen palveluun pienemmällä hinnalla, ja siten voi arvioida, onko maassa kiinnostusta täysversion tilaukseen.