Cats-musikaalista Taylor Swiftin tähdittämä elokuva – hämmentävä traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Andres Lloyd Webberin Cats lukeutuu kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin musikaaleihin. Nyt teatterilavoilta tunnettu musikaali on valtaamassa myös valkokankaat. Cats-elokuvassa seurataan kaupungin katujen kissojen elämää yhden yön aikana.

Kissojen rooleissa nähdään maailmanluokan tähtiä, kuten Taylor Swift, Jennifer Hudson, Judi Dench, Idris Elba, Ian McKellen ja James Corden. Musikaalin elokuvasovituksesta saadaan esimakua tuoreen trailerin perusteella. Traileri on herättänyt somessa runsaasti hämmennystä erityisesti tietokonegrafiikan avulla luotujen ihmis-kissa -hybridien ansiosta.

Ohjaaja Tom Hooper tunnetaan elokuvista, kuten Les Miserables ja Tanskalainen tyttö. Cats saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa 20. joulukuuta.