Maanviljelijä kyllästyi kaahaajiin – puki nukelle poliisin virka-asun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Läheisellä tiellä kaahaaviin autoilijoihin kyllästynyt maanviljelijä on luonut kekseliään ratkaisun ongelmaan. Kuljettajien kaasujalkaa löysää tienvarrella päivystävä ikioma poliisi.

Edie Pope puki ihmisen kokoisen nuken poliisin huomioliiviin sekä koppalakkiin ja asetti sen käsiin vanhasta muovipullosta tehdyn nopeuskameran. Naisen mukaan variksenpelätintä muistuttava nukke on tehonnut.

– Voin kuulla autojen hidastavan. Eräskin mies kirjoitti Twitterissä pelänneensä että hän jäi kiinni, Pope kuvaili BBC:lle.

Viljelijän mukaan idean taustalla olivat kolme Southport Roadilla tapahtunutta auto-onnettomuutta. Paikallisen poliisin mukaan variksenpelätin ei riko lakia eikä heillä ole nuken kanssa ongelmia, mikäli se saa tiellä ajavat kaahaajat hidastamaan vauhtiaan.