DJ Madds alaosattomissa – otti nakuna aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Light reading 📖

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Täysin alastomanakin somessa poseerannut nuori kaunotar on lunastanut faniensa odotukset ja julkaissut somessa kuvan, jossa hän palvoo aurinkoa täysin alastomana. Kuva on ikuistettu Kreikan Mykonosin lomasaaren maisemissa huvijahdin kannella. Tuossa asussa ei tarvitse juuri rusketusraidoista huolestua.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.