Aubrey O’Dayllä jo lähes miljoona seuraajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Megasuosioon noussut laulaja Aubrey O’Day esiintyi äskettäin MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -ohjelmassa. Nainen paljasti yksityiskohtia suhteestaan Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin poikaan.

Laulajana ja mallina itsensä elättävä julkkiskaunotar Aubrey O’Day on nyt julkaissut paljastelevia otoksia Instagramiin. Nainen esittelee antaumuksella muhkeita pakaroitaan, pulleaa poveaan ja bikinivartaloaan. Hän on saanut runsaasti lisää seuraajia televisioesiintymisten jälkeen.

Aubrey O’Daylla on jo 941.000 seuraajaa Instagramissa. Hän käyttää mielellään Fashion Nova -brändin vaatteita, tosin mallistot ovat yleensä bikineitä tai alusasuja. Hän seurusteli Donald Trump Jr.:n kanssa yli vuoden ajan salasuhteessa.

View this post on Instagram

I got hot sauce in my bag, swag. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

View this post on Instagram

swirl. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on