Elsa Hosk nautiskeli huippunäyttävänä uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Nyt Elsa nähdään heruttelemassa bikineissä uimarannalla paratiisimaisissa maisemissa. Kuvat ovat syystäkin saaneet verkossa innostuneen vastaanoton.

View this post on Instagram

Find me here 😎 @revolve #revolvesummer

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

View this post on Instagram

Afternoon beams 💛

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Taannoin suomalaistaustainen Elsa Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt Elsa on julkaissut itsestään kuvia, joista toisessa hän nojailee sänkyyn ja toisessa on jo ehtinyt makoilemaan.