Neljävuotias sanoi suorat sanat lentokoneessa: ”Miksi haisevat jalat ovat penkilläni?”

Matkailu · Terhi Piiroinen

Osa lentokonematkustajista katsoo oikeudekseen tunkea jalkansa edessä tai vieressä istuvan matkustajan puolelle. Floridan Walt Disney Worldiin matkalla ollut neljävuotiaskin ymmärsi, että jalkojen tunkeminen toisen penkille ei ole oikein.

– Takanani on haisevat jalat. Ne ovat rouvan. Miksi jonkun jalat ovat tuossa? Miksi sinun jalkasi ovat tuossa?, Rodney Small kysyi lentokoneessä hänen isänsä kuvaamalla videolla.

Nainen tajusi virheensä ja pyysi pikkupojalta anteeksi. Sen jälkeen hän pani kengät takaisin jalkaansa. Videosta on tullut viraalihitti, Traveller-julkaisu uutisoi.

Orlando Florida was good to us… but this little dude had me dying laughing on the flight back to Houston…. just click play… comment below… and don’t forget to share share share 🤣🤣🤣PS… to the lady behind us… again I apologize 🤣🤣🤣Follow Rodney’s Instagram page @JustRodneyOnealFollow me on Snapchat @ImFromTheStead for more hilarious videosTo use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

Publiée par Darryl Small sur Vendredi 17 mai 2019