Marika Fingerroos käänsi katseet Turkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Viime aikoina Suomen lisäksi myös maailmalla kesäkeleistä täysin rinnoin nautiskellut Marika Fingerroos nähdään nyt upeissa ja povekkaissa somekuvissaan, joissa hän esittelee auliisti kurvikasta vartaloaan kameralle. Katsojalle ei jää epäselväksi mitä kuvassa esitellään. Video on kuvattu Siden kaupungissa Turkissa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.