Colin Farrellin kuvaukset pieleen alkoholiongelman takia – yksi repliikki vaati 56 ottoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Colin Farrell on ollut raittiina 13 vuotta. Sitä ennen tähdellä oli ongelmia alkoholin ja muiden päihteiden kanssa.

Farrell paljasti Mirror-lehdelle olleensa Minority Report -elokuvan kuvauksissa niin krapulassa, että yhden repliikin sanominen vaati kymmeniä ottoja. Syynä oli hänen edellisiltana viettämänsä 25. syntymäpäivä.

Tähden mukaan hänen siskonsa sattui olemaan juuri kyseisenä päivänä kuvauspaikalla. Hän joutui lähtemään Farrellin yritettyä lausua repliikkinsä epäonnistuneesti 56. kertaa.

Muun muassa Sumbo ja Kukkoilijat -elokuvasta sekä True Detective -sarjasta tunnettu näyttelijä kirjautui vieroitushoitoon vuonna 2006. Viime vuonna hän kirjautui uudelleen kuntoutukseen ennaltaehkäisevänä varotoimenpiteenä säilyttääkseen raittiin elämäntyylinsä.