Eastbound & Down -tähti paljasti – Kanye West haluaa hänen näyttelevän itseään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja koomikko Danny McBride tunnetaan parhaiten roolistaan sarjassa Eastbound & Down ja Pineapple Express – ohutta yläpilveä -elokuvasta. Nyt tähti on avautunut erikoisesta kohtaamisestaan Kanye Westin kanssa.

McBride kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa saaneensa eräänä päivänä yllättäen soiton tuntemattomasta numerosta. Soittaja esitteli itsensä Kanye Westiksi, kuvaili itseään näyttelijän faniksi ja halusi viettää aikaa hänen kanssaan.

– Hänellä oli mahtava idea projektille. Kanye halusi tehdä elokuvan elämästään ja halusi minun näyttelevän häntä, McBride paljasti.

Tulevaisuus näyttää, toteutuuko Kanye Westin erikoinen idea vielä jonain päivänä. Danny McBride nähdään seuraavaksi HBO:n The Righteous Gemstones -sarjassa, jonka hän on myös itse luonut.