Hai puri surffaria käteen – uhri meni sairaalan sijaan suoraan baariin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pelkkä hain näkeminen olisi omiaan säikäyttämään monet ihmiset pahanpäiväisesti. Ammattilaissurffaaja Frank O’Rourke on kuitenkin toista maata, sillä häntä ei juurikaan hetkauta edes hain puremaksi joutuminen.

23-vuotias O’Rourke oli surffaamassa Floridan Jacksonvillessä, kun hai yllätti hänet. Kala oli miehen mukaan hypännyt vedestä ja tarrannut hampaillaan hänen käsivarteensa.

– Kai se vain maistoi minua ja tuumasi ”ei sittenkään”, surffari vitsaili.

Vaikka sairaalaan meneminen olisi haihyökkäyksen jälkeen todennäköisesti fiksuin vaihtoehto, päätti O’Rourke suunnata suoraan baariin. Se mitä ilmeisimmin kannatti. News4Ajax-uutissivuston mukaan surffarin ystävä kertoo tapauksesta vaikuttuneiden asiakkaiden ostaneen miehelle ilmaisia oluita.