Katolisen koulun rehtori erosi virastaan – pidätettiin strippiklubilta luokkaretkellä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Katolilaisen koulun rehtori on ongelmissa humalaisen strippiklubivierailun ansiosta. Rehtori oli tapahtumahetkellä luokkaretkellä Yhdysvaltojen pääkaupungissa, Washington D.C.:ssä 7- ja 8-luokkalaisten kanssa.

Poliisit saivat aamuyöstä hälytyksen Archibald’s Gentlemen’s Club -strippiklubilta. Syynä oli umpihumalainen mies, joka ei suostunut maksamaan laskuaan. Viranomaiset löysivät 47-vuotiaan asiakkaan klubin ulkopuolelta tukkimasta sinne johtavan tien, ja pidättivät hänet julkijuopottelusta.

Pidätetty oli Port Allenin Holy Family -koulun rehtorina toiminut Michael Comeau. Hän oli kaupungissa koulunsa luokkaretkeläisten kaitsijana. Hän oli jättänyt oppilaat hotelliin muiden opettajien seuraan livahtaakseen strippiklubille.

Comeau erosi virastaan pian pidätetyksi joutumisen jälkeen. New Orleans Advocate -lehden mukaan mies oli ehtinyt työskentelemään katolisen koulun rehtorina viiden vuoden ajan.