Nainen täytti 107 vuotta – paljasti pitkän ikänsä salaisuuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Onko pitkän iän salaisuus terveet elämäntavat vai kenties jokin muu? Eräs kunnioitettavan iän saavuttanut nainen kiittää siitä elämäänsä sinkkuna. New Yorkin Bronxissa asuva Louise Signore täytti taannoin 107 vuotta. Merkkipäivää juhlisti paikallisessa monitoimitalossa 100 vierasta.

Signore kiitti pitkästä iästään muun muassa tanssimista, bingon pelaamista ja terveysvaikutuksistaan tunnettua italialaista ruokaa. Nainen kuitenkin uskoo tärkeimmän syyn pitkälle iälle piilevän siinä, ettei hän mennyt koskaan naimisiin.

– Mielestäni 107 vuoden iän salaisuus on se, etten mennyt koskaan naimisiin. Se sen täytyy olla. Siskoni sanoo toivovansa, ettei olisi koskaan mennyt naimisiin, Signore kuvaili CBS-uutissivuston mukaan.