Nuorena esiintynyt vloggaaja paljastui 58-vuotiaaksi – käytti kasvofiltteriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä kaikki ei ole sitä, miltä se päällepäin näyttää. Tämä on tullut harvinaisen selväksi suositun kiinalaisen vloggaajan seuraajille. Qiaobiluo Dianxia tunnetaan DouYu-palvelussa lähes 130 000 ihmisen seuraamista livelähetyksistä.

Niissä nainen peitti usein kasvonsa, mutta julkaisi kuvia ja lyhyitä videoita joiden perusteella hän oli nuori nainen. Kasvonsa Dianxia lupasi paljastaa jos saisi 13 000 euron arvosta lahjoituksia.

Taannoin Dianxia esiintyi livelähetyksessä yhdessä toisen vloggaajan, Qingzin kanssa. Naisen kasvoja peittäneessä tarrassa ilmeni yllättäen vika. Alta paljastuivat 58-vuotiaan kasvot.

Danxia oli esiintynyt nuorempana kasvoja muokkaavien filttereiden avulla. Kasvojen paljastuminen kävi ilmi hänelle vasta katsojien määrän vähenevän merkittävästi livelähetyksen aikana. Totuuden tuleminen julki on kuitenkin Kotaku-sivuston mukaan vain lisännyt naisen kuuluisuutta, ja nyt hän suunnittelee ryhtyvänsä räppäriksi.