Rajussa kolarissa käsittämätön onnenpotku – miehen selviytyminen videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Sanonta onnesta onnettomuudessa käytetään nykyisin melko heppoisinkin perustein, sillä se pitää usein paikkansa, kun ihmiset näkevät synkissä pilvissä hopeareunuksen. Nyt eräs autoilija voi käyttää sanontaa kuitenkin loppuelämänsä, sillä hänen hengissä olemisensa on käsittämättömän onnenpotkun seurausta.

Verkossa leviää parhaillaan video, jossa nähdään raju auto-onnettomuus. Siinä pakettiauto törmää traktorin vetämän peräkärryn etukulmaan sillä seurauksella, että pakettiauton koko etuosa murskautuu täysin. Kaiken järjen mukaan auton ohjaamossa olleella kuljettajalla ei olisi pitänyt olla juurikaan hengissä selviämisen mahdollisuuksia, mutta toisin kävi. Mies ponnahtaa murskautuneesta ohjaamosta esiin kuin vieteriukko. Ja itsekin hölmistyneenä.