Ihmis-Ken sai haastajan kotimaastaan – mies käyttänyt miljoona dollaria ulkonäkömuutoksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves on tullut tunnetuksi Barrbien poikaystävä Keniä muistuttavasta ulkonäöstään. Nyt muovisten lelujen olemusta ihailevien joukkoon astuu niin ikään Brasiliasta kotoisin oleva Maurício Galdi.

Kuusitoistavuotiaana ensimmäiseen kauneusleikkaukseen mennyt Galdi on nykyisin kolmekymppinen ja elämäänsä kaikin puolin tyytyväinen. Hänelle on tehty 11 plastiikkakirurgista toimenpidettä, kuten keinolihaksia silikonilla ja pysyvä silmien värin muutos. Lisäksi mies käy säännöllisesti kosmeettisissa operaatioissa pitääkseen yllä uljasta Ken-nukkea muistuttavaa ulkonäköään.

Maurício Galdi työskentelee nykyisin mallina ja näyttelijänä, mikä osaltaan hänen karismaattisen ulkonäkönsä ansiota. Miehen vanhemmat eivät ymmärrä, miksi komea poika muutti ulkonäköään radikaalisti kauneusleikkauksilla. Mauricio on kuitenkin kertomansa mukaan tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen.