Mallikaunotar Lotta Kaijärvi bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi, joka on saanut viime aikoina hyvin jalkaa mallimaailman ovien väliin.

View this post on Instagram

🐙

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Tällä kertaa Lotta poseeraa kameran edessä bikineissä hiekkarannalla istuskellen. Ruskeasävyisiin bikineihin pukeutunut Lotta oli suunnannut rentoutumaan New Yorkin osavaltion Montaukissa sijaitsevaan Gurney’s Montaukin lomakohteeseen.

View this post on Instagram

Sunscreen in the eye situation happening here

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Taannoin Lotta esitteli miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen eksoottinen näky. Lisäksi Lotta Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo yli 20.000 ihmistä.