Mies väittää: ”Linnut ovat oikeasti kauko-ohjattavia lennokkeja!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Peter McIndoe väittää, että lintuja ei ole oikeasti olemassa. Sen sijaan hän on vakuuttunut, että taivaalla lentelevät eläimet ovat ainoastaan linnuiksi naamioituja kauko-ohjattavia lennokkeja.

WREG News Channel 3 -kanavan haastattelussa piipahtanut Peter McIndoe on aloittanut kampanjan, jonka mukaan lintuja ei ole olemassa. Hänen mukaansa Yhdysvallat on varustanut ja muokannut lintuja kameroilla vuosikymmenten ajan valvoakseen maansa kansalaisia. Hänen foliohattuteoriansa mukaan asiaa on salailtu systemaattisesti, mutta on olemassa tarpeeksi todisteita väitteen tueksi.

McIndoe kertoo, että lintujen näköisiä laitteita käytetty valvontatarkoituksiin vuodesta 1976. Hänen mukaansa asia ei ole tullut aiemmin päivänvaloon, mutta nykyinen internet yhteisöineen on mahdollistanut totuuden etsimisen ja sen puolesta kampanjoimisen. Hän on aloittanut sivustollaan paitamyynnin rahoittaakseen aktivismia. Ilmeisesti osa linnuista lopettaa ihmisten valvonnan talven ajaksi etelään muuttaessaan.

FACT: "BALD" EAGLE STANDS FOR: "Biochemical Assault Laser Drone". These murderous evil Obama Drones have murdered…

Publiée par Birds Aren't Real sur Lundi 13 novembre 2017